Antena 3 CNN Emisiuni Numai de bine Biscuiţi low carb din făină de cocos şi migdale | Reţetă de weekend pentru întreaga familie

Biscuiţi low carb din făină de cocos şi migdale | Reţetă de weekend pentru întreaga familie

Regimul low-carb ajută la pierderea în greutate, deoarece presupune eliminarea pâinii, pastelor și zahărului, adică a celor mai periculoase surse de carbohidrați pentru siluetă.

biscuiti low carb din faina de cocos si migdale reteta de weekend pentru intreaga familie
Biscuiţi low carb din făină de cocos şi migdale | Reţetă de weekend pentru întreaga familie Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2023   •   16:00

În comerț, există o varietate mare de îndulcitori, care vin sub diferite forme: pastile, pudră sau picături, astfel înât să satisfacă toate nevoile.

Datorită conţinutului redus de carbohidraţi şi a aportului mare de elemente nutritive, făina de migdale este o alternativă populară pentru făina din grâu.

Cu un gust plăcut şi dulce, făina de migdale oferă multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi reducerea colesterolul rău şi a rezistenţei la insulina. Totodată, făina de migdale nu conţine gluten, ceea ce o face ideală pentru cei cu intoleranţă la proteina din grâu.

Coaja de lămâie sau portocală conține substanțe nutritive importante, inclusiv fibre, vitamine C și compuși vegetali, precum polifenoli.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Citește mai multe din Numai de bine
» Vezi toate știrile din Numai de bine
Cele mai noi știri
Parteneri
x close