Antena 3 CNN Life Aparatul care tonifiază corpul fără efort, epuizare sau transpirație excesivă. Trainer: „Ne ajută să arătăm mult mai bine pentru sezonul estival”

Aparatul care tonifiază corpul fără efort, epuizare sau transpirație excesivă. Trainer: „Ne ajută să arătăm mult mai bine pentru sezonul estival”

tanara masoara talia centimetru getty images
Tânără care își măsoară circumferința taliei cu un centimetru. Sursă foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iul 2024   •   07:00

Cu ajutorul unei tehnologii ingenioase, poţi face sport în timp ce stai întins. Acest aparat nu înlocuiește, însă, beneficiile mersului la sală și ale unei alimentații echilibrate. 

Tehnologia ajută la sculptarea și tonifierea corpului, îmbunătățind masa și forța musculară. De asemenea, facilitează recuperarea musculară și funcțională în urma accidentărilor.

"Aparatul nostru este un aparat de stimulare magnetică funcțională, care sculptează corpul și ne ajută să arătăm mult mai bine pentru sezonul estival și să ne tonifiem musculatura. Aparatul se simte exact ca o ședință intensă de activitate fizică, doar că nu trebuie să facem efort", a spus Mara Garlicel, trainer internaţional, pentru emisiunea Numai de bine.

În ceea ce priveşte numărul de şedinţe, acesta diferă în funcţie de obiectivele fiecărei persoane: "Trebuie să facem minim două ședințe pe săptămână și este foarte important să luăm și pauză între ședinţe. Rezultatele se văd, în medie, după 8 ședințe.", a mai spus trainer-ul.

După fiecare ședință, este posibil să se simtă o ușoară senzație de oboseală musculară, similară cu cea resimțită după un antrenament intens. Acest lucru este normal și indică faptul că mușchii au fost activați.

Ședințele regulate pot contribui la corectarea posturii și la reducerea durerilor de spate cauzate de poziții incorecte.

Tehnologia este folosită și în scop medical, având o gamă largă de beneficii asupra sănătății.

×
Subiecte în articol: Numai de bine sport corp tonifiat aparat
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close