Antena 3 CNN Emisiuni News Magazine Scandaluri în lanț, înainte de finala Eurovision 2024. Horia Moculescu: "Sunt fericit că nu participăm"

Scandaluri în lanț, înainte de finala Eurovision 2024. Horia Moculescu: "Sunt fericit că nu participăm"

Scandaluri în lanț la Eurovision 2024, cu câteva ore înainte de marea finală din Suedia! Ediția a fost boicotată de o parte a publicului, după ce organizatorii au permis Isrealului să intre în competiție.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mai 2024   •   16:24

Concurenta Israelului a fost huiduită. 

Organizatorii Eurovision nu au cedat solicitărilor de a exclude Israelul din cauza campaniei sale militare din Gaza, declanșată de atacul Hamas din 7 octombrie, argumentând că acest concurs este un eveniment apolitic.

Pe de altă parte, poliția suedeză a declarat că o eventuală victorie a Israelului în competiția muzicală nu va modifica planurile sale de securitate și că nu există indicii că vor exista tulburări publice sâmbătă.

Reprezentantul Olandei a fost descalificat în urmă cu puţin timp, după ce a îmbrâncit o membră a staff-ului.

O cântăreață din Irlanda a făcut valuri cu apariția șocantă pe scenă, iar televiziunea italiană de stat a difuzat din greşeală rezultatele parţiale ale televotingului naţional.

Compozitorul Horia Moculescu a declarat la Antena 3 CNN că este fericit că România nu participă.

"Sunt fericit că se întâmplă ce se întâmplă. Sunt fericit că nu participăm, pentru că Eurovision a fost într-o cădere abruptă, permanentă, una la mână.

Doi la mână, acum doi sau trei ani am fost umiliți într-un hal fără de hal pentru că s-au înlocuit voturile noastre ca fiind necinstite", a mai spus Moculescu.

×
Subiecte în articol: eurovision 2024 Horia Moculescu
Citește mai multe din News Magazine
» Vezi toate știrile din News Magazine
Cele mai noi știri
Parteneri
x close