Antena 3 CNN Emisiuni News Magazine Cântăreţul non binar a câştigat Eurovision. Mihai Trăistariu: "Dacă ești șters și cuminte, n-ai nicio treabă"

Cântăreţul non binar a câştigat Eurovision. Mihai Trăistariu: "Dacă ești șters și cuminte, n-ai nicio treabă"

Elveţia este câştigătoarea Eurovision de anul acesta. Nemo, artistul care a reprezentat ţara, a câştigat cu o melodie despre călătoria sa de autodescoperire ca persoană non-binară. "Dacă ești șters și cuminte, n-ai nicio treabă cu Eurovisionul", a comentat Mihai Trăistariu.

eurovision
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mai 2024   •   14:37

Cântăreţul Nemo a câştigat concursul cu piesa "The Code", o melodie plină de energie care trece prin rap, drum and bass şi operă, despre călătoria lui de autodescoperire ca persoană non-binară. 

"Piesa The Code este despre călătoria pe care am început-o odată cu conştientizarea faptului că nu sunt nici bărbat, nici femeie", a declarat Nemo.

Mihai Trăistariu a împărtășit, la Antena 3 CNN, impresiile sale după finala Eurovision. Artistul spune că Eurovisionul a devenit controversat de ani de zile.

"În 1956, când a pornit el, era doar un concurs de creație muzicală, conta doar cântecul și atât", a spus Mihai Trăistariu. Deja a devenit acest Eurovision un fel de bal mascat, a adăugat el.

"Eu, personal, sunt un pic deranjat. Nu total, dar sunt, pentru că eu sunt pe cântat, pe muzică, pe valoare. De exemplu, din tot concursul care a fost anul ăsta n-am reținut decât refrenul Franței. Nu se mai rețin refrene, piesele parcă nu mai contează.

Contează cum îmbraci tu melodia în alea trei minute. De exemplu, Irlanda a venit cu Satana pe scenă, efectiv a venit cu draci, cu vârcolaci, și a luat locul 6. Adică a plăcut, a fost votată și de jurați şi de public.

Trebuie să vii cu chestii controversate, interesante, inedite, șocante. Dacă nu vii cu ceva șoc, nu mai.

Eu am observat deja. Dacă ești foarte bun, ești în față, sau dacă ești foarte controversat. Dacă ești șters și cuminte, n-ai nicio treabă cu Eurovisionul", a opinat artistul Mihai Trăistariu.

×
Subiecte în articol: Eurovision mihai traistariu
Citește mai multe din News Magazine
» Vezi toate știrile din News Magazine
Cele mai noi știri
Parteneri
x close