Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Florin Piersic, primul mesaj după ce a ieșit de la Terapie Intensivă: ”Vă transmit toată dragostea mea!”

Florin Piersic, primul mesaj după ce a ieșit de la Terapie Intensivă: ”Vă transmit toată dragostea mea!”

Actorul Florin Piersic a transmis primul mesaj după ce a ieșit de la Terapie Intensivă.

de Andreea Ştefan    |    19 Mai 2024   •   13:47

Mihaela Bîrzilă, realizator Antena 3 CNN, a stat de vorbă cu Florin Piersic, care se află acum la recuperare.

Marele actor a transmis primul său mesaj după ieșirea de la Terapie Intensivă. Florin Piersic are și o explicație pentru problemele sale la genunchi: cascadoriile din tinerețe.

”Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că și eu aștept să vin la tine să vorbim, să povestim.

Sunt într-un fel de recuperare. Pur și simplu am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât. Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnească”, a spus Florin Piersic.

Mihaela Bîrzilă i-a transmis lui Florin Piersic că Adrian Daminescu abia îl așteaptă la el în grădină.

”Să îi spui că îl îmbrățișez și că toți cei care mai au gânduri frumoase cu mine le răspund la fel, cu tot dragul și cu toată prietenia. Iar pe tine abia aștept să te întâlnesc la o emisiune în care să povestim fel de fel.

Să îmi revin și atunci o să fie bine și cu tine țin legătura tot timpul. (...) Tuturor celor de acolo la post, spune-le salutări de la mine și vă transmit toată dragostea mea!”, a transmis Florin Piersic.

×
Subiecte în articol: Florin Piersic
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Imagini exclusive cu tinerii găsiți morți într-o cameră de hotel
x close