Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Impact devastator la o viteză teribilă. Trei adulţi şi doi copii au murit

Impact devastator la o viteză teribilă. Trei adulţi şi doi copii au murit

Au apărut imagini şocante de la accidentul cumplit de lângă Bucureşti, în care au murit cinci oameni. 

masina accident
Impact devastator la o viteză teribilă. Trei adulţi şi doi copii au murit Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2022   •   18:46

O familie, părinţii şi cei doi copii, au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un alt autoturism. Şoferul acesteia a murit şi el în această dimineaţă. Totul, din cauza neatenţiei şi a vitezei. 

Cei doi tineri, Vali şi Diana, se îndreptau către Capitală. Voiau să le facă o bucurie celor două fetiţe ale lor şi să le ducă la un fast-food. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul circula însă cu o viteză ameţitoare. Peste 150 de km pe oră, după anumite estimări, neoficiale însă.

Imagini şocante de la accidentul cumplit de lângă Bucureşti, în care au murit cinci oameni

Celălalt şofer a vrut să vireze la stângă însă, nu a avut timp. Maşina familiei a fost proiectată într-un stâlp, apoi s-a rostogolit câteva sute de metri pe un câmp din apropiere. Tatăl fetiţelor, un bărbat de 44 de ani, a fost aruncat din maşină, la fel şi fetiţa sa cea mare, de 11 ani.

Soţia şi cealaltă copilă de doar 6 ani au rămas prinse sub tonele de fiare.

Celălalt şofer a fost transportat la un spital din Capitală însă, din păcate, bărbatul a murit în această dimineaţă. La faţa locului au venit zeci de oameni pentru a aprinde lumânări

Astfel de evenimente tragice au loc tot mai des pe şoselele României. În urmă cu mai puţin de o săptămână, o altă familie cu un copil de un an şi jumătate a pierit pe Valea Oltului. Au intrat cu maşina într-un TIR, după o depăşire periculoasă.

 

×
Subiecte în articol: viteza accident București
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close