Antena 3 CNN Actualitate Românca dată dispărută în Turcia a fost găsită. Era internată la o clinică din Istanbul

Românca dată dispărută în Turcia a fost găsită. Era internată la o clinică din Istanbul

Melania Nicoleta Toma romanca disparuta turcia
Melania sa s-a internat la o clinică din Istanbul, însă a decis să nu împărtășească această informație cu familia | Sursă colaj foto: Captură video Antena 3 CNN
de Cristi Georgescu    |    26 Aug 2024   •   18:57

Românca dispărută în Turcia, Melania Nicoleta Toma, a fost găsită luni de autorități. Femeia se afla internată într-o clinică din Istanbul. Un reprezentant al Consulatului Român va merge la unitatea medicală și va discuta cu aceasta.

Mama Melaniei se află în Turcia. Fiica sa s-a internat la o clinică din Istanbul, însă a decis să nu împărtășească această informație cu familia, dorind să-i protejeze de această veste. Din această cauză, Melania a fost dată dispărută.

Contactată de Antena 3 CNN, mama Melaniei a confirmat că fiica sa va rămâne internată în clinică atât timp cât este necesar pentru ca ea să primească îngrijirile necesare.

Potrivit mamei femeii, aceasta ar fi suferit un episod depresiv, nefiind prima dată când se întâmplă acest lucru.

În prezent, Melania este în siguranță și sub supraveghere medicală, dar detalii despre situația sa nu vor fi comunicate familiei.

Un reprezentant al Consulatului României va trebui să se ocupe de formalitățile necesare pentru ca Melania să poată reveni în țară după tratament.

Melania Nicoleta Toma, o româncă în vârstă de 39 de ani din Câmpulung Muscel, a fost dată dispărută în urmă cu mai bine de o săptămână. Femeia se afla în vacanță, în Turcia, alături de o prietenă, căreia i-a spus că merge să se plimbe, însă nu a mai revenit la hotel.

Românca a plecat într-o excursie, în Istanbul, pe 15 august, împreună cu o prietenă.

S-au cazat în aceeași cameră de hotel, iar câteva zile mai târziu, Melania i-a spus prietenei sale că va lua un taxi și va ieși la plimbare.

Nu a mai revenit însă, iar telefonul era închis. Femeia a vorbit ultima dată cu părinții săi, cărora le-a spus că se întoarce în țară, însă, nu a făcut acest lucru. Văzând că nu reușesc să dea de ea, rudele acesteia au alertat imediat autoritățile.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close