Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Remedii pentru mahmureală, după noaptea dintre ani

Remedii pentru mahmureală, după noaptea dintre ani

Seara dintre ani este ocazia cu care toată lumea uită, pentru câteva ore, de restricțiile alimentare și se bucură de tot ce se află pe masa îmbelșugată de Revelion.

Remedii pentru mahmureală, după noaptea dintre ani
Remedii pentru mahmureală, după noaptea dintre ani
de Andreea Cigolea    |    31 Dec 2021   •   20:33

Pentru a nu intra în anul nou cu durere de cap după marea petrecere, ne hidratăm și mâncăm alimente fresh. Sucurile de fructe au un efect benefic în aceasta situație. Vitamina C ajută, dar și componentele cu efect antiinflamator.

Atenție la remediile tradiționale tip zeamă de varză, bogată în sare, care deshidratează. Apa este cea mai importantă în această etapă în care încercăm să ne revenim cât mai repede.

Vitaminele din grupul B sunt de ajutor. Silimarina, diverse extracte de plante și ceaiurile hepato-biliare ne pot sprijini.

Nu consumăm grăsime, mâncăm în schimb alimente ușoare, precum pește, pui sau supe, care sunt foarte utile în această situație. Nu mâncăm alimente grase pentru că alcoolul nu se împăcă deloc bine cu grasimea. Putem prepara și un smoothie simplu făcut din: banana, fructe de pădure, mere și lapte vegetal.

×
Subiecte în articol: remedii mahmureală
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse
x close