Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Ministrul Mediului, mulțumit de rezultatul pe care programul Rabla l-a avut în acest an: "Programul a fost un succes"

Ministrul Mediului, mulțumit de rezultatul pe care programul Rabla l-a avut în acest an: "Programul a fost un succes"

Astăzi au început programele Rabla Clasic și Rabla Plus, programe mult așteptate de cei care vor să-și schimbe mașina. Valul mare de accesări a blocat platforma programul. În prima jumătate a acestui an, 19.000 de autoturisme au fost achiziționate prin Rabla. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Sep 2023   •   19:45

"Colegii de la AFM au comunicat că programul a fost un succes. Spun acest fapt pentru că la Rabla Plus, adică mașini electrice, la categoria persoane juridice tichetele s-au epuizat în șapte minute. 

Tot la Rabla Plus, la unități administrativ teritoriale, bugetul s-a terminat în 23 de minute. Există un apetit din ce în ce mai mare pentru mașinile electrice, ceea ce este o veste bună pentru ministerul Mediului. 

Citește și: Programul Rabla 2023. Prime de casare, condiţii, buget şi perioada de desfăşurare

De asemenea, există un apetit crescut în rândul societăților comerciale care decid ca în activitatea economică de zi cu zi să folosească autoturisme electrice, fapt ce mă face să redesenez bugetul acestui program", a declarat ministrul Mediului, Mircea Fechet. 

×
Subiecte în articol: Programul Rabla 2023
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close