Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Primar din Mehedinți, cercetat pentru violență în familie. Soția edilului susține că a fost agresată și sechestrată

Primar din Mehedinți, cercetat pentru violență în familie. Soția edilului susține că a fost agresată și sechestrată

Un primar din județul Mehedinți este cercetat pentru violență în familie, după ce soția sa le-a mărturisit polițiștilor că a fost agresată și sechestrată la începutul acestui an.

violenta
Primar din Mehedinți, cercetat pentru violență în familie. Soția edilului susține că a fost agresată și sechestrată Sursa foto: Pexels/Karolina Grabowska
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Feb 2023   •   20:03

Primarul din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, este acuzat de violență în familie, după ce soția acestuia a dezvăluit că a fost agresată și sechestrată de edil.

Polițiștii au realizat percheziții la sediul Primăriei Gogoșu și la cele trei adrese ale edilului, fiind vizat un dosar în care acesta este acuzat de abuz de încredere, violență în familie și acces ilegal la un sistem informatic.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate scrisori, documente, telefoane, calculatoare și câteva dispozitive de stocare.

La începutul anului, soția edilului a sunat, de teamă, la 112 și a cerut un ordin de protecție pe numele bărbatului.

Citește și: Profesorul care a bătut un elev de 11 ani cu cureaua la copil acasă, a demisionat

În trecut, primarul comunei Gogoșu a fost implicat și în alte dosare, unde a fost acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani.

×
Subiecte în articol: primar mehedinti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close