Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN "Avem un Dumnezeu Mare şi El e marele medic" | Povestea emoționantă a Laviniei, fata care nu putea nici să clipească în urma unui accident

"Avem un Dumnezeu Mare şi El e marele medic" | Povestea emoționantă a Laviniei, fata care nu putea nici să clipească în urma unui accident

La Centrul de Recuperare pentru Copii dr. "Nicolae Robănescu", minunile se întâmplă în fiecare zi. Este și cazul Laviniei, fata care nici nu putea să clipească în urma unui accident rutier.

de Ioana Mircea    |    13 Apr 2023   •   20:15

"Avem un Dumnezeu Mare şi El e marele medic!", este crezul medicilor de la Centrul de Recuperare pentru Copii dr. "Nicolae Robănescu". Mii de copiii din toată ţara cu boli genetice sau victime ale accidentelor rutiere renasc cu ajutorul medicilor de aici.

Așa am găsit-o pe Lavinia, minunea de la Robănescu. Acum 10 ani fata era victima unui cumplit accident rutier. Nimeni nu îi dădea şanse de supravieţuire iar după multe luni de comă a ajuns la institutul de recuperare.

"După șase luni a început să mişte un degetel, pentru noi era ca o minune! La ce ni s-a spus în prima săptămână de accident şi în următoarele luni că nu se știe dacă va scăpa, dacă va rezista, pentru noi, e ca o minune că o vedem aşa! Pentru toţi este o minune!", a spus Elena, mama Laviniei.

Citește și: Povestea româncei care a devenit director la cea mai mare companie de servicii financiare din Germania

Dar minunea s-a înfăptuit cu ajutorul medicilor care i-au stat alături fetei de la început. Medicul Răzvan Minea este cel care i-a călăuzit paşii, la propriu, în drumul Laviniei prin suferinţă. A crezut în el, a crezut în forţa fetei iar astăzi îi găsim în acelaşi cabinet dar cu toţii sunt schimbaţi în bine.

"Ştiu din starea în care am plecat, în care nici nu clipea, nu reuşea să clipească, dar în timp, cu foarte multă muncă, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al echipei din care făceam parte, Lavinia a început să ţipe prima dată, iar apoi a fost ţipătul victoriei pentru că de acolo, Lavinia a început din ce în ce mai multe rezultate să apară!", a spus medicul Răzvan Minea.

Întrebată ce i-a cerut lui Dumnezeu, Lavinia a spus că i-a cerut să se facă bine mai repede.

"Le mulţumesc medicilor de aici şi Bunului Dumeneu că am ajuns cum am ajuns!", a spus Lavinia.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close