Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Patronii firmei de GPL și-au trimis avocații la Crevedia. Localnicii rămași pe drumuri, sătui de promisiuni

Patronii firmei de GPL și-au trimis avocații la Crevedia. Localnicii rămași pe drumuri, sătui de promisiuni

După ce au promis că vor veni şi vor aduce ajutoare oamenilor din Crevedia, patronii staţiei de GPL şi-au trimis, de fapt, avocaţii să lămurească problema despăgubirilor. Sătui de promisiuni, oamenii au mers și și-au strigat disperarea în fața primarului.

Crevedia
Patronii firmei de GPL și-au trimis avocații la Crevedia. Localnicii rămași pe drumuri, sătui de promisiuni Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Sep 2023   •   19:17

La nouă zile de la tragedie, patronii firmei de GPL şi-au trimis avocatul la Primăria Crevedia cu promisiunea de a reconstrui casele distruse de explozii.

"Există o voință din partea noastră să reconstruim tot, pentru ca oamenii să se întoarcă la confortul pe care îl aveau, cel puțin, dacă nu mai mult", a spus Florin Cojocaru, avocat.

Sătui de promisiuni fără rezultat, oamenii au făcut scandal în instituţia condusă de Florin Petre și au strigat că vor să se întoarcă la casele lor.

"Am soția paralizată de doi ani de zile. Îmi vine să plâng din cauza situației. Am o fată cu retard. Sunt singurul care a muncit pentru familie", a spus un localnic afectat de explozii.

Citește și: "Ți-au dispărut roţile". Mașină aflată în parcarea unui mall din Prahova, lăsată fără roți de trei tineri

În tot acest timp, primarul din Crevedia fuge de furia oamenilor. Aceasta a făcut un adevărat tur de forţă prin localitate, dar în momentul în care a fost zărit de oameni, a preferat să ascundă, şi a întrat într-un magazin, spun martorii.

Nu a avut altă atitudine nici în momentul în care a ajuns la primărie, acolo unde edilul le-a trântit uşa în nas reporterilor şi s-a baricadat în birou.

Din păcate, încă o victimă a deflagrațiilor a murit pe patul de spital. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, care era internat la Spitalul Floreasca din Capitală cu arsuri pe 95% din corp.

Bilanțul tragediei a ajuns la patru morți și 55 de răniți.

×
Subiecte în articol: explozia de la Crevedia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close