Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Parlamentul european cere din nou interzicerea TikTok în toate guvernele naționale și instituțiile comunitare

Parlamentul european cere din nou interzicerea TikTok în toate guvernele naționale și instituțiile comunitare

Parlamentul European cere din nou interzicerea TikTok la toate nivelurile guvernelor naționale și în instituțiile comunitare. Recomandarea vine în contextul alegerilor europene din 2024. Care sunt cerințele eurodeputaţilor.

parlamentul european cere din nou interzicerea tiktok in toate guvernele nationale si institutiile
Parlamentul european cere din nou interzicerea TikTok în toate guvernele naționale și instituțiile comunitare Sursa foto: Pexels | Pixabay | Profimedia
de Claudia Popovici    |    02 Iun 2023   •   18:49

TikTok ar putea fi interzis la nivel european. Vorbim despre instituțiile de stat importante și, de asemenea, despre guverne.

În aceste instituții ar putea fi această aplicație TikTok interzisă. Motivul este acela că, spun eurodeputații, alegerile de anul viitor din Parlamentul European ar putea fi sabotate de cei care folosesc aplicația TikTok, motiv pentru care, iată, ar putea fi interzisă.

Eurodeputații vorbesc despre sabotaj, de asemenea, despre dezinformare, dar și despre faptul că, iată, oamenii ar putea să fie influențați de cei care comentează iată pe această aplicație.

Mai mult decât atât, eurodeputații fac un apel către Consiliul și Comisia Europeană ca tehnologia care este adusă din țări de mare risc, precum China sau Rusia, să nu mai fie folosită.

De asemenea, aceștia cer și finanțare pentru o campanie împotriva dezinformării.

×
Subiecte în articol: Parlamentul European TikTok
Citește mai multe din News Hour with CNN
» Vezi toate știrile din News Hour with CNN
Cele mai noi știri
Parteneri
x close