Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Comoara sesizată de americani în România. Ar putea răsturna toate ierarhiile

Comoara sesizată de americani în România. Ar putea răsturna toate ierarhiile

Suntem destul de orbi la propria bogăţie. Americanii au pus însă ochii pe o zonă fabuloasă din ţara noastră.

de Ana Maria Roman    |    14 Mai 2024   •   02:00

Printre recomandările CNN pentru cele mai bune drumeţii de pe continentul nostru se numără şi Munţii Apuseni.

“Munții neîmblânziți din vestul României, parte a lanțului Carpatic, oferă o perspectivă asupra unei părți a Europei în care timpul încă se mișcă încet și modul de viață este plin de tradiție. Făcând drumeții prin dealurile maiestuoase și pădurile aparent nesfârșite, puteți vedea șoimi călători care se învârt pe cer, în timp ce urmele lupilor și ale urșilor bruni europeni indică prezența unora dintre cele mai frumoase creaturi de pe continent", scrie CNN. 

Pe lista de recomandări pentru iubitorii de drumeții montane se află şi traseul Mont Blanc, care durează 11 zile, acoperă 170 de km şi presupune trecerea prin trei ţări: Franța, Italia și Elveția. 

Sau Traseul Pescarilor de pe coasta Atlanticului, din Portugalia, care se întinde pe 225 de kilometri între regiunile Alentejo și Algarve din sudul ţării. 

Irlanda nu duce lipsă de priveliști luxuriante, bătute de vânt. Și puține trasee pot egala Sheep's Head Way, Calea oilor în traducere, un traseu de 93 de kilometri în regiunea Cork, care cuprinde una dintre cele mai dramatice coaste ale țării. 

×
Subiecte în articol: Muntii Apuseni recomandari CNN drumetii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toți românii vor avea acces la servicii medicale de depistare a bolilor grave, din 1 iulie
x close