Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Mitică Popescu este internat la Spitalul de Urgență Floreasca. Marele actor are probleme la inimă

Mitică Popescu este internat la Spitalul de Urgență Floreasca. Marele actor are probleme la inimă

Mitică Popescu este internat de ieri la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în cadrul secției Cardiologie. Purtătorul de cuvânt al spitalului a confirmat acest lucru.

mitica popescu
Mitică Popescu este internat la Spitalul de Urgență Floreasca. Actorul ar avea probleme la inimă Sursa foto: Agerpres
de Ioana Mircea    |    20 Dec 2022   •   08:15

La cei 86 de ani ai săi, Mitică Popescu a ajuns ieri să fie internat Spitalul de Urgenţă Floreasca. Se pare că acesta ar avea probleme la inimă, deoarece se află în cadrul secției de Cardiologie a spitalului.

Totuși, actorul nu vrea să facă publice informațiile despre starea sa de sănătate, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Medicul Bogdan Opriţa.

"Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat Bogdan Opriţa.

Mitică Popescu a ajuns la spital la doar două săptămâni după ce a împlinit, pe 2 decembrie, venerabila vârstă de 86 de ani.

×
Subiecte în articol: Mitica Popescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close