Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Două luni de restricţii în Bucureşti, cu trafic de coşmar. Nu sunt rute alternative

Două luni de restricţii în Bucureşti, cu trafic de coşmar. Nu sunt rute alternative

lucrari metrou
Restricții impuse în zona Gării Băneasa – Fântâna Miorița. Sursa foto: magistrala 6 via YouTube
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2024   •   19:47

Lucrările la metroul spre aeroportul Otopeni creează haos la intrarea în Bucureşti. Devierile implementate pe şosea în zona Fântânii Mioriţa sunt cea mai mare problemă. Traficul va fi restricţionat pentru două luni, spun autorităţile, însă, având în vedere experienţele precedente, termenul ar putea fi prelungit. 

Traficul din zona Fântânii Miorița, care era deja destul de aglomerat, s-a transformat acum într-un coşmar pentru şoferi. Asta din cauza unei reconfigurări a traficului pe DN1 – Șoseaua București-Ploiești, pentru a pregăti șantierul viitoarei stații de metrou Gara Băneasa, de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6.

Restricțiile au fost impuse în zona Gării Băneasa – Fântâna Miorița încă din 29 iunie, adică de sâmbătă, dar problemele au apărut după weekend.

Cine dorește să evite ieșirea din București pe la Fântâna Miorița ar putea alege varianta Barbu Văcărescu – Bulevardul Aerogării. Doar că şi aici șantierul de la linia 5 de tramvai îngreunează traficul deja de câteva luni.

Lucrările de la metrou blochează traficul la intrarea în Bucureşti

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

Probleme nu sunt doar pentru şoferi, ci şi pentru pietoni.

Ei mai pot traversa acum doar pe la trecerile existente în capetele tronsonului de drum restricţionat.

×
Subiecte în articol: lucrari metrou Otopeni Fântâna Miorița
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Coaliția a decis calendarul electoral. Românii votează și de Ziua Națională
x close