Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Un mega-iaht al lui Roman Abramovici a acostat în Turcia, ţară care nu aplică sancţiunile occidentale pentru oligarhii ruşi

Un mega-iaht al lui Roman Abramovici a acostat în Turcia, ţară care nu aplică sancţiunile occidentale pentru oligarhii ruşi

Iahtul de peste 500 de milioane de dolari a lui Roman Abramovici a acostat în Turcia, ţară care nu aplică sancţiunile occidentale pentru oligarhii ruşi. Intrarea în portul din Bodrum nu a fost însă foarte simplă.

Un mega-iaht al lui Roman Abramovici a acostat în Turcia, ţară care nu aplică sancţiunile occidentale pentru oligarhii ruşi
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2022   •   20:05

Echipa naţională de tineret de navigaţie a Ucrainei a încercat să blocheze super ambarcaţiunea printr-un protest. Sportivii au stat într-o barcă, în faţa iahtului uriaş, cu steagul Ucrainei. Poliţia a venit la faţa locului, iar ambacaţiunea a reuşit să acosteze.

Tot în Turcia, în staţiunea Marmaris a acostat cea de-a doua ambarcaţiune deţinută de Abramovici, e vorba de iahtul Eclipse. 

Roman Abramovici este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei, oligarhul rus are o avere estimată la 7,1 miliarde de dolari. 

My Solaris este în primele 20 de iahturi din lume, are o valoare de aproape 600 de milioane de dolari. Dar aceasta nu e singura ambarcaţiune pe care Abramovici o deţine.

Eclipse este altă ambarcaţiune din flota oligarhului rus. Acesta este al doilea cel mai scump iaht din lume, evaluat la aproape un miliard de dolari. 

Are sistem de detectare a rachetelor, are propriul submarin, geamuri blindate şi heliport.

Ambele ambarcaţiuni sunt acum în Turcia.

 

×
Subiecte în articol: Roman Abramovici
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close