Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Hunter Biden a pledat vinovat pentru acuzații penale federale privind taxele și armele. Reacția președintelui Joe Biden

Hunter Biden a pledat vinovat pentru acuzații penale federale privind taxele și armele. Reacția președintelui Joe Biden

Hunter Biden, fiul președintelui SUA, a pledat vinovat pentru trei infracțiuni federale, potrivit Departamentului de Justiție.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2023   •   19:24

Hunter Biden a fost acuzat de deținerea ilegală a unei arme de foc în 2018, după ce a mințit cu privire la consumul de droguri atunci când a cumpărat o armă.

Biden a fost acuzat, de asemenea, că nu a depus și nu a plătit impozitele în 2017 și 2018, considerate infracțiuni minore.

Potrivit presei de peste ocean, ancheta în acest caz a durat cinci ani.

Casa Albă a emis o declarație cu privire la acuzațiile care i se aduc lui Hunter Biden, pe fondul dosarului Departamentului de Justiție care confirmă că Biden va încheia un acord de pledoarie pentru infracțiuni fiscale și infracțiune federală cu arme.

Citește și: Veste proastă pentru Ucraina: Joe Biden a spus nu!

"Președintele și Prima Doamnă își iubesc fiul și îl susțin în timp ce el continuă să-și refacă viața. Nu vom face alte comentarii”, a spus purtătorul de cuvând al Casei Albe, potrivit CNN.

×
Subiecte în articol: Hunter Biden Joe Biden pledat vinovat
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Europa, răvășită de furtuni și caniculă: Țările vizate de alerte Cod roșu
x close