Antena 3 CNN Externe Metoda prin care doi români au păcălit cu 300.000 de euro un agent imobiliar din Istanbul

Metoda prin care doi români au păcălit cu 300.000 de euro un agent imobiliar din Istanbul

escroci romani istanbul turcia
Doi români, o femeie şi un bărbat, au păcălit un agent imobiliar din Istanbul, care încerca să vândă o proprietate de lux în valoare de 3 milioane de euro. Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
11 Iul 2024   •   19:17

Doi români, o femeie şi un bărbat, au păcălit un agent imobiliar din Istanbul, care încerca să vândă o proprietate de lux în valoare de 3 milioane de euro. Bărbatul a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară, însă femeia a reușit să scape.

Giani Nicuşor şi Florentina sunt cei doi români care au dat în câteva minute un tun de aproximativ 300 de mii de euro. Cei doi, spune presa turcă, au găsit un anunţ de vânzare al unei vile.

3 milioane de euro era preţul listat pentru proprietatea de lux din Istanbul. Femeia l-a sunat pe agentul imobiliar şi i-a spus că e interesată să facă achiziţia în numele companiei pentru care lucrează. Aşa l-au păcălit să umfle preţul cu aproape 800 de mii de euro. Bani, pe care trebuiau să-i împartă.

La negociere, Florentina a mers cu iubitul său, Giani Nicuşor. Cei doi au şi fost surprinşi de mai multe camere de supraveghere. Înainte să bată palma, românca l-a convins pe agent să modifice preţul imobilului şi să umfle factura pentru compania la care spunea că lucra, cu aproximativ 800 de mii de euro.

Agentul a fost de acord, mai ales că urmau să împartă banii. Mai multe decât atât, i-a dat Florentinei partea, înainte de finalizarea achiziţiei: aproape 400 de mii de euro. Agentul i-a pus banii într-un plic, Florentina l-a băgat în poşetă, iar apoi turcul s-a răzgândit şi a cerut plicul. Femeia i-a dat însă un alt plic, în care erau riali iranieni, echivalentul a 140 de euro.

"În urma plângerii agentului imobiliar, care a fost păgubit cu 14 milioane de lire, unul dintre escroci a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară, iar celălalt a reușit să scape", spun autorităţile din Istanbul. 

Florentina nu a fost prinsă. Poliţiştii turci au informaţii că ar fi fugit în Franţa, cu un zbor spre Paris.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close