Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Noi dezvăluiri despre crima de la Padina. Probele care nu au fost luate în calcul de judecători

Noi dezvăluiri despre crima de la Padina. Probele care nu au fost luate în calcul de judecători

Apar noi detalii despre crima din Padina. Fiii vrăjitoarei Sidonia erau înarmaţi cu un pistol letal în noaptea când l-au ucis pe Sorin Anghel.

de Carmina Pricopie    |    30 Mai 2024   •   19:02

Fiii vrăjitoarei Sidonia erau înarmaţi cu un pistol letal în noaptea crimei de la Padina. Anchetatorii au găsit, în maşina cu care au fugit interlopii de la locul crimei, un pistol modificat, transformat într-o armă de foc şi şase gloanţe de calibru 9 milimetri. Nici aceste probe şi nici imaginile măcelului devenite deja publice nu au contat în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Ploieşti.

Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia filmați cum au măcelărit un bărbat într-un restaurant de lux din Padina au fost eliberați din arest pentru că au familii, nu au antecedente şi beneficiază de suportul familiei.  

Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoțional.

Pe imagini se vede Luis Marin, zis Luis Fabian, cu un cuţit în mână. Acesta intră prin spatele restaurantului. Începe măcelul. Este ora 12 noaptea şi 17 minute.

"(...) cei trei inculpați, doi dintre ei înarmaţi cu cuţite, neurmăriți de nicio persoană şi nici de victimă, au revenit în pub pe intrarea laterală, pentru a ajunge mai uşor la victimă, care anterior fusese protejată de celelalte persoane care au intervenit în aplanarea conflictului,în interior victima fiind înjunghiată în spate cu două lovituri de cuţit de către inculpați şi agresată cu pumni, picioare şi alte obiecte, reușind într-un final să se refugieze în bar, după tejghea", se arată în referatul de arestare. 

Patru minute a durat atacul din bar. Protagoniștii sunt cei trei interlopi din clanul Fabian şi victima lor, acum moartă. Înjunghiat în spate în restaurant, Sorin Anghel a fost scos de soţia sa în curtea hotelului. L-a așezat pe o masă. Era lipsit de reacţie şi de apărare.

"Au venit după el afară şi tot îi dădeau. Tot ca să nu poată să scape. Toți trei aveau cuțite. Chiar le-am văzut. Erau cuțite mari şi sigur le aveau la ei", spune Elena Anghel, soţia lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina.  

Prietenii lui au încercat să intervină. Au fost însă opriţi.

Motivele incredibile pentru care fiii vrăjitoarei Sidonia nu mai sunt în arest, după crima din Padina

Sorin Anghel a murit în braţele soţiei, iar fiii vrăjitoarei Sidonia au fost arestaţi. După 3 luni, judecătorii Lavinia Nuşa Apostu şi Constantin Niţă de la Curtea de Apel Ploieşti au constatat că inculpaţii pot fi cercetaţi în stare de libertate pentru că au familii, domicilii stabile şi nu au antecedente penale.

"La acest moment procesual nu se poate aprecia existenţa unui pericol în continuare actual asupra ordinii publice (...) constatându-se că nu a fost identificat, în cazul niciunuia dintre inculpaţi riscul de a se sustrage, de a prejudicia buna administrare a justiţiei, de a comite infracţiuni ori de a tulbura ordinea publică", se arată în motivarea Curţii de Apel Ploieşti

Asta deşi, în timpul cercetărilor, în maşina celor 3 a fost găsit un pistol modificat. O armă de foc, letală şi şase cartuşe. Iar procurorii au spus că există riscul care interlopii să ameninţe martorii din dosar.

Întrebat cum a primit ultima decizie a Curtii de Apel Ploiesti in privința inculpaților din clanul Fabian, Liviu Vasilescu, avocatul văduvei, a spus: 

"Cu mare dezamăgire vă spun sincer, fiindcă nu m-am așteptat la o astfel de soluție sub nicio formă, având în vedere, sigur, gravitatea infracțiunilor sigur reținute prin în cadrul urmăririi penale și în cadrul dosarului penal care este formată în acest sens", a spus Liviu Vasilescu, avocatul văduvei.

"Au foarte mulți bani din câte am înțeles și sigur le-a dat bani că altfel nu-mi explic", a mai spus Elena Anghel, soţia lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina.  

Motivarea a fost redactată la două săptămâni distanţă de la pronunţarea ei. Luis, Armando şi Solomon Fabian sunt acasă, în arest la domiciliu de pe 13 mai.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close