Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Dan Vîlceanu vorbeşte, pentru prima dată, despre bătaia cu Florin Roman din Parlamentul României

Dan Vîlceanu vorbeşte, pentru prima dată, despre bătaia cu Florin Roman din Parlamentul României

Continuă războiul între urmaşii lui Brătianu. Dan Vîlceanu susţine că nu l-a lovit pe Florin Roman şi că acesta doar s-a zgâriat în ochelarii de soare pe care fostul ministru îi ţinea la piept.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   19:27

Între timp, raportul INML arată că deputatul liberal are nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale. La Parchetul General deja a fost depusă o plângere pentru ultraj, vătămare corporală şi loviri. Scandalul între cei doi politicieni ar fi început după ce Dan Vîlceanu s-a aşezat în băncile din plen ale liberalilor, deşi acesta este în prezent deputat neafiliat.

Deşi iniţial a spus clar că nu va răspunde întrebărilor jurnaliştilor, Dan Vîlceanu s-a răzgândit rapid. După câteva minute s-a întors cu primele explicaţii, la o săptămână după bătaia de pe holul Parlamentului.

"L-ați văzut pe domnul Roman, nu are semne de lovituri. Eu aveam ochelarii la piept, probabil din îmbrânceală s-a zgâriat", spune Dan Vîlceanu. 

Totuşi, raportul celor de la Institutul de Medicină Legală arată Florin Roman are nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale. Florin Roman a depus ieri la Parchetul General o plângere împotriva lui Dan Vîlceanu, pentru ultraj, vătămare corporală şi loviri.

La dosar au fost depuse imaginile din momentul bătăii, surprinse de camerele de supraveghere din Parlament şi pozele cu batistele pline de sânge.

"L-am salutat când a trecut pe lângă noi. S-a întors și a început să spună niște lucruri, nu o să spun ce", a mai precizat  Dan Vîlceanu. 

Dan Vîlceanu spune însă că nu va cere imaginile de supraveghere din plen Camerei Deputaţilor. Între timp, deputatul a fost sancţionat cu înjumătăţirea indemnizaţiei pe o perioadă de 6 luni şi limitarea timpului luărilor de cuvânt la 10 secunde.

×
Subiecte în articol: deputat batut Dan Vîlceanu Florin Roman
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close