Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Criminalul de la Brăila a fost filmat de camerele video din curte înainte să își ucidă iubita. Dumitru Lalu apare în imagini cu un cuțit în mână

Criminalul de la Brăila a fost filmat de camerele video din curte înainte să își ucidă iubita. Dumitru Lalu apare în imagini cu un cuțit în mână

imagini
Crima din Brăila a fost filmată. Dumitru Lalu apare în imagini nervos şi hotărât să-şi ucidă iubita
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iun 2024   •   19:08

Atacul recidivistului de la Brăila care şi-a ucis iubita a fost surprins de camerele de supraveghere montate în curtea locuinţei. O crimă anunţată. La fel cum a fost şi asasinarea Alexandrei Măceşanu la Caracal.

Şi la fel ca şi în acel caz, pe brăileanca Rădiţa Dumitraşcu nu a salvat-o nimeni. Deşi femeia apucase să sune la 112 ca să ceară ajutorul poliţiei, oamenii legii au stat la poartă. 

Filmul tragediei din Brăila

10 iunie, ora 12 şi 31 de minute. Rădiţa Dumitraşcu era baricadată în casă şi suna la 112. Cerea cu disperare să fie salvată.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în curtea locuinţei se observă că bărbatul cu care urma să se căsătorească, Dumitru Lalu, era nervos şi hotărât să o ucidă. A încercat să intre pe una dintre uşile locuinţei, dar cel mai probabil femeia opunea rezistenţă din interior.

Afară, la uşă, Dumitru Lalu a apucat apoi un cuţit şi a intrat pe o altă uşă, arată imaginile.

În casă a urmat o luptă corp la corp în care bărbatul şi-a atacat iubita cu cuţitul. La necropsie, medicii legişti au găsit pe trupul femeii mai multe lovituri, escoriaţii şi tăieturi.

Rădiţa a încercat să se apere şi a apucat la un moment dat lama cuţitului, însă bărbatul era mult mai puternic.

Două lovituri au fost mortale, spun medicii. Una dintre ele, în spate, care i-a secţionat artera pulomonară. Apoi, cu acelaşi cuţit, Dumitru Lalu s-a sinucis. 

Rădiţa nu e singura lui victimă. Bărbatul și-a înjunghiat și fosta soție

În februarie 2017, cealaltă victimă a lui Lalu a scăpat cu fuga, iar bărbatul a fost prins, arestat şi condamnat. Eliberat condiţionat în 2022, Lalu era teoretic supravegheat de Serviciul de Probaţiune Bucureşti până pe 14.08.2025.

Avea mai multe obligaţii, dar şi statul era obligat să-l monitorizeze.

Rădiţa Dumitraşcu avea 44 de ani.

Pe camerele de supraveghere din comună, Dumitru Lalu a fost surprins cu două ore înainte de crimă. S-a dus la barul din comună şi, agitat, a băut bere în faţa localului. Apoi s-a dus acasă.

Vecinii spun că femeia i-ar fi cerut să plece. Voia să încheie relaţia. Bărbatul nu avea de muncă, era alcoolic şi îşi ieşea repede din fire.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close