Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Petrecerile românilor de sărbători scot în evidenţă un fenomen îngrijorător | Poliţiştii sunt în alertă

Petrecerile românilor de sărbători scot în evidenţă un fenomen îngrijorător | Poliţiştii sunt în alertă

Poliţiştii vor fi cu ochii pe petrecerile românilor, de sărbători. Au descoperit un motiv de îngrijorare şi plănuiesc să oprească totul înainte de a deveni o problemă gravă.

petrecere
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Dec 2022   •   18:51

Poliţiştii antidrog sunt îngrijoraţi că în perioada sărbătorilor de iarnă consumul de substanţe interzise va creşte.

Traficanții de droguri profită de pe urma acestui lucru și își suplimentează stocurile, însă, în unele cazuri, pentru a mări semnificativ cantitatea de substanţe, folosesc metode care cresc şi mai mult riscurile pentru consumator.

Poliţiştii sunt pe urmele traficanţilor de droguri în perioada sărbătorilor

Numărul mare de evenimente organizate, în special în cluburi și restaurante, reprezintă pentru traficanții de droguri o ocazie pentru câștiguri serioase.

Iar pentru asta, dealerii apelează la metode de diluare a substanţelor. Metode care potenţează şi mai mult efectele negative asupra consumatorilor.

Controale pentru prevenirea şi combaterea traficului de droguri

Riscurile sunt foarte mari, spun specialiştii. Stările de euforie date de droguri se pot termina tragic pentru consumator.

În această perioadă cu precădere se vor înmulţi numărul controalelor pentru prevenirea şi combaterea traficului de substanţe interzise.

×
Subiecte în articol: droguri petreceri substanţe interzise
Citește mai multe din News Hour with CNN
» Vezi toate știrile din News Hour with CNN
Cele mai noi știri
Parteneri
x close