Antena 3 CNN Politică Caravana Antena 3 CNN, în Oradea. Românii vor dezbateri între candidații la prezidențiale. S-au săturat de scandaluri și „lebede negre”

Caravana Antena 3 CNN, în Oradea. Românii vor dezbateri între candidații la prezidențiale. S-au săturat de scandaluri și „lebede negre”

sarmiza andronic mihaela birzila caravana antena 3 cnn
Caravana Antena 3 CNN a ajuns vineri în Oradea. Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de A.S.    |    25 Oct 2024   •   19:34

Caravana Antena 3 CNN a ajuns vineri în Oradea. Mihaela Bîrzilă şi Sarmiza Andronic au vorbit cu românii pentru a afla problemele reale ale acestei ţări și ce își doresc ei de la viitorul președinte. Mulți au spus că vor să vadă dezbateri între candidații la alegerile prezidențiale și că vor un candidat serios. „Vor să vadă în această campanie electorală care este cel mai serios candidat, care lasă deoparte răzbunările, jocurile de culise, planurile de tot felul, atacurile la adresa adversarilor și arată că este în stare să facă ceva pentru țară”, a spus Mihaela Bîrzilă.

Mihaela Bîrzilă, realizator Antena 3 CNN: E prima zi de campanie electorală. Să știți că le-am spus oamenilor. Unii dintre ei nu știau. Știau doar că ar vrea ca înainte de alegeri, măcar în ultimele săptămâni, să fie niște dezbateri reale legate de temele reale de interes pentru România, în ce direcție merge țara din punct de vedere economic. Voiau un președinte care să reprezinte România cu demnitate. După părerea mea, mai mulți sunt cei nehotărâți și chiar ceva mai devreme a venit un domn aici, la caravană, să ne spună că este pentru prima oară când nu merge la vot.

Sarmiza Andronic, analist politic: E foarte riscant, pentru că oamenii din Oradea ne spun: noi suntem oameni pașnici, noi nu avem nevoie de scandaluri, nu avem nevoie de scenarii, de aceste lebede negre despre care se tot vorbește. Noi ne dorim un președinte adevărat pentru noi. Trebuie să aibă grijă acești politicieni, acești candidați, pentru că s-ar putea, în loc să-și mobilizeze electoratul, să demobilizeze o bună parte din electorat. Pentru că, așa cum ne spuneau oamenii din Oradea, ei nu își doresc scandaluri.

Mihaela Bîrzilă, realizator Antena 3 CNN: Haideți să le dăm un pont politicienilor, un pont care vine de la oamenii cu care am stat de vorbă astăzi, aici, în Oradea și de la cei cu care am stat de vorbă la Timișoara, la Arad. Vor să vadă în această campanie electorală care este cel mai serios candidat, care lasă deoparte răzbunările, jocurile de culise, planurile de tot felul, atacurile la adresa adversarilor și arată că este în stare să facă ceva pentru țară, că este serios și vrea să facă ceva și pentru români, nu doar pentru buzunarele lui.

Sarmiza Andronic, analist politic: Oamenii sunt foarte serioși. Politicienii sunt urmăriți.

×
Parteneri
x close