Antena 3 CNN Externe Brad Pitt și-a făcut apariția pe circuitul de la Silverstone, unde filmează pentru F1. Când se difuzează în cinema

Brad Pitt și-a făcut apariția pe circuitul de la Silverstone, unde filmează pentru F1. Când se difuzează în cinema

brad pitt profimedia
Brad Pitt, la Grand Prix-ul din Marea Britanie, pentru filmările peliculei F1. Sursă foto: Profimedia
de Andreea Ştefan    |    05 Iul 2024   •   22:13

Brad Pitt a fost prezent, vineri, pe circuitul de la Silverstone din Marea Britanie, unde weekendul acesta au loc calificările de la Formula 1. Celebrul actor filmează pentru noua sa peliculă, intitulată „F1”.

Formula 1 și Apple Original Films au confirmat numele noului film bazat pe acest sport și care îi va avea ca protagoniști pe Brad Pitt și Damson Idris.

Intitulat F1, filmul va fi regizat de Joseph Kosinski și produs, printre alții, de Jerry Bruckheimer, de însuși Pitt și de septuplul campion de Formula 1 Lewis Hamilton. F1 va fi distribuit în cinematografe și în IMAX de Warner Bros. Pictures la nivel internațional pe 25 iunie 2025, iar în America de Nord pe 27 iunie 2025.

Sursă foto: Instagram/ Apple Films

Filmul îl are pe Pitt în rolul fostului pilot de Formula 1 Sonny Hayes, care este atras înapoi în acest sport pentru a fi partener cu coechipierul începător Joshua Pearce - interpretat de Idris - la echipa fictivă APXGP.

Filmările pentru F1 - în care mai joacă Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia și Samson Kayo - au avut loc la evenimente reale de F1, inclusiv la Marele Premiu britanic din acest weekend.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Între timp, duminică va fi difuzat un teaser pentru F1 pe canalul International Feed, chiar înainte de Marele Premiu al Marii Britanii, la ora 14:33 (BST) - 16:33, ora României - oferind fanilor o primă imagine tentantă a acțiunii.

Brad Pitt și Damson Idris conduc mașini F2 modificate pentru a filma secvențe de curse de viteză, și au acumulat mii de kilometri de circuit între ei, la Grand Prix-uri de Formula 1 și la curse din întreaga lume.

Formula 1 a jucat un rol esențial în filmarea peliculei, cu secvențe de curse reale capturate și adaptate special pentru cinema la Grand Prix-urile din calendar.

Formula 1 revine pe Antena 3 CNN în acest weekend. De această dată, spectacolul va fi pe circuitul din Siverstone. Calificările le vedeţi sâmbătă, de la ora 16.45, pe Antena 3 CNN, iar cursa, duminică, la 16.45, pe Antena 1.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close