Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei Ziua prinților. Și a intrigilor

Ziua prinților. Și a intrigilor

Ziua prinților. Și a intrigilor
23 Apr 2009   •   16:04
Andreea Munteanu

Ziua prinților la București. Unul autohton, Radu, a primit, oficial, susținerea familiei regale pentru cursa prezidențială în care s-a angajat. Altul, din Monaco, Albert, a venit să vadă Delta Dunării și să întărească relațiile diplomatice. Personaj influent în cercurile politice, dar mai ales în cele financiare și mondene, prințul Albert le-a spus lui Băsescu, Boc și Geoană că, în Monaco, efectele crizei nu prea se simt. Între timp, de la Moscova aflăm că au și rușii EBA lor. Vera Putina, nepoata premierului Vladimir Putin, s-a decis să intre în politică. Are 24 de ani, este redactor-șef al ziarului de partid "Rusia Unită" și tocmai a preluat conducerea guvernului tinerilor din orașul natal al lui Putin, Sankt Petersburg.
De la prinți cu ștaif și tinere speranțe, mergem spre aeroportul din Brașov care nu există încă și s-ar putea să nu existe încă mult timp de acum înainte. Subiectul a stârnit scandal în plenul Camerei. Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, îl consideră o afacere imobiliară. Asta în timp ce PNL și PSD susțin proiectul. Interese politice care se bat cap în cap, așadar, chiar în interiorul coaliției. Și tot interesele politice vor fi legal, de azi înainte, argumente principale în angajarea personalului din unele instituții publice. Ordonanța care stabilește asta a fost publicată deja în Monitorul Oficial.
Despre toate acestea și despre tot ce apare nou discutăm La Ordinea Zilei, cu Ludovic Orban -prim-vicepreședinte PNL, Vasile Gherasim, deputat PD-L și Titus Corlățean, senator PSD+PC.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close