Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei TEST DECISIV PENTRU USL

TEST DECISIV PENTRU USL

TEST DECISIV PENTRU USL
30 Apr 2012   •   04:05

DANA GRECU

Test decisv pentru USL. Guvernul Ponta, in facere inca, aduna din nou voturi sa treaca de parlament.  Politicenii considerati ieri tradatori se intorc la matca, nasii se intorc la fini.  Se intimpla in politica, n-ar fi ceva nou.  Pina acum  USL are sprijinul UNPR si aproape il are pe cel al UDMR, care a anuntat azi prin vocea lui Kelemen Hunor ca nu are nicio obligatie fata de vechii parteneri, adica fata de PDL.
 Testul decisiv pentru USL inseamna sa se tina de promisiunile pe care le-a facut cind nu era la guvernare si asupra carora premierul desemnat insista desi nu stie ce bani are in cont. Adica sa dea banii de salarii de dinainte de taiere si sa plateasca pensionarilor banii luati cu forta de guvernele Boc si Ungureanu. Azi, Victor Ponta a spus ca vrea sa faca un audit, ceea ce inseamna ca nu crede ce a spus Traian Basescu. Presedintele dadea asigurari ca rezerva tarii e plina. Vorbim despre asta.
 Ramineti cu noi. Dumitru Costin , presedinte BNS,  Eugen Nicolicea, deputat UNPR,  Ioan Mircea Pascu, europarlamentar PSD, Tudor Chiuariu, fost min PNL.

Crin Antonescu vine, de la ora 20, la Ordinea Zilei

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close