Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei SUTE DE MILIOANE PE PROIECTE CARE NU EXISTA

SUTE DE MILIOANE PE PROIECTE CARE NU EXISTA

SUTE DE MILIOANE PE PROIECTE CARE NU EXISTA
16 Feb 2012   •   04:05

DANA GRECU

Guvernul tine sub cheie  banii  cu care poate ajuta sinistratii, dar da masini de lux primarilor PDL. Asta in vreme ce, numai in Vrancea, peste 90 de mii de oameni se afla in situatie disperata.  Nu stim de ce nu sint ajutate financiar Consiliile judetene din zonele calamitate, pentru ca premierul nu explica.  Stim insa ca Marian Oprisan  de la Vrancea a amenintat azi ca nu mai face nicio deszapezire daca guvernul nu-i da bani.
 Convoaiele cu ajutoare pentru sinistrati, asa cum s-au adunat ele in tara, stau sa faca drum intors cu sacii de alimente. Veti afla la Ordinea zilei ce haos este in comunele inzapezite, cum fac primarii selectia oamenilor care trebuie sa primeasca mincare, dupa niste criterii care ne scapa. Si tot aici va aratam cum stau banii,  de ordinul sutelor de milioane de euro ,blocati in proiecte impotriva dezastrelor. Proiecte inaugurate cu mare fala si despre care nimeni nu mai spune nimic. Ieri, la Ordinea zilei, ati aflat ca 2 m de zapada, topita in conditii de temperatura normala pentru perioada asta, inseamna 1 metru de apa de la sol. Va imaginati ca vorbeste cineva despre asta? Credeti ca ia cineva in calcul ca 1 metru de apa inseamna apa pina la clanta de la usa? Vorbim despre asta!
Ca sa arate ca lucreaza, ministrul deszapezit al Transporturilor, Nazare, si-a trimis corpul de control la asfaltangii.  Ca sa verifice contractele din 2008! Azi, 16 februiarie  2012, il   informam pe domnul ministru al transporturilor ca de o saptamina, liniile de cale ferata sint blocate intre Craiova si Bucuresti, astfel ca sagetile albastre au ruginit in depouri. Spre disperarea calatorilor si spre falimentul CFR!
Sint cu noi sa faca Ordinea zilei, Ilie Serbanescu, Dumitru Pelican, Rares Manescu, PNL, col Mircea Dogaru.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close