Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei STICLA DETRONEAZA CIOLANUL

STICLA DETRONEAZA CIOLANUL

STICLA DETRONEAZA CIOLANUL
27 Iun 2011   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU
Premieră post revoluţionară: sticla tinde să detroneze ciolanul în politică. După ce Victor Ponta s-a lăudat că, împreună cu Antonescu, l-ar fi făcut pe Băsescu să caute sticla pe jos după întâlnirea de la Cotroceni, apar tot felul de reacţii. Prima de la Sever Voinescu, purtător de cuvânt al PDL care acuză opoziţia că foloseşte un limbaj suburban şi cheamă în ajutor partidele,societatea civilă şi media. De "păsărică", "ţigancă împuţită", "găozar" şi "dacă te urci pe masă îţi arăt eu", PDL n-a auzit vreodată. A doua reacţie, de la Mircea Băsescu, fratele, cel care se jură că, în 57 de ani, nu l-a văzut vreodată bând pe Traian care a fost bolnav de hepatită. Păi mulţi dintre noi l-am văzut, uneori chiar la televizor, ceea ce ne face să ne întrebăm ce relaţie or fi avut cei doi fraţi Băsescu.

Vorbim despre acest subiect la Ordinea zilei. Ca şi despre amânarea mai spre toamnă a regionalizării din cauză de lipsă de apetit din partea PDL, după cum ne-a explicat preşedintele. Tot aici aflati ca Boc se pregateste sa confiste averile, dupa voia lui Basescu, si impotriva Curtii Constitutionale. Premierul rezolva tot e insa foarte umil in fata presedintelui. Veti vedea in citeva minute o scena penibila, petrecuta azi, in parlament, in care se vede citi bani da Basescu pe Boc.

Au venit la noi deputatul Eugen Bejinariu, PSD, Fekete Szabo, senator UDMR, Gelu Visan, deputat PDL, Niels Schnecker, consultant financiar. De la Cluj, intram in direct cu Andrei Marga, PNL.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close