Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei STATUL ROMAN, O MARE GAURA NEAGRA

STATUL ROMAN, O MARE GAURA NEAGRA

STATUL ROMAN, O MARE GAURA NEAGRA
09 Ian 2012   •   18:45

DANA GRECU

Jaf din banii celor care abia au ce pune pe masa. 6 miliarde de euro s-au sifonat, au disparut, in ultimii ani, din bugetul  Casei Nationale de Pensii. Asa spune raportul Curtii de Conturi. Cu banii astia se puteau indexa pensiile 10 ani de acum incolo. Furtul reprezinta mai mult de jumatate din bugetul de pensii pe un an. Fostul ministru al Muncii, Mariana Cimpeanu, e aici sa ne spuna ce stie despre aceasta escrocherie uriasa! Cine se face vinovat? Cine plateste paguba?
 E scandal mare in sanatate. Raed  Arafat, fondatorul Smurd, ameninta cu demisia din ministerul Sanatatii, daca se privatizeaza, dupa cum vrea guvernul, medicina de urgenta. Duta, seful  Casei  Nationale de asigurari de sanatate, da de inteles ca  Arafat e stat in stat si ca e timpul sa-l mai controleze si pe el cineva ce face cu banii. Azi, si premierul Boc si ministrul de finante Ialomitianu au spus ca noua legea a sanatatii este prioritara pentru actuala putere.
 O sa va aratam la Ordinea zilei ce a iesit din miinile mexicanilor in 3 ani, in materie de infrastructura.  Si ce am reusit noi  sa facem in 3 ani.  O sa va puneti miine in cap, dar e bine sa stim ce se intimpla in lume!

 Pun informatiile in Ordine  Niels Schnecker, Oana Stanciulescu, Mariana Câmpeanu, deputat PNL, Marian Ghiteanu, Ziua News,  Lia Olguta Vasilescu, deputat PSD.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close