Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei SPORT EXTREM DE NEVOIE

SPORT EXTREM DE NEVOIE

SPORT EXTREM DE NEVOIE
07 Ian 2011   •   19:00

ANDREEA MUNTEANU

La Ocna Mureş, oraşul care se scufundă într-un crater de sare, sute de oameni s-au apucat de sport extrem. Pescuiesc produse din supermarketul prăbuşit în decembrie. Conserve şi tot ce a mai ramas cât de cât întreg, orice le-ar mai putea salva un ban. La Bucureşti, preşedintele Băsescu îl face porumbac pe liderul opoziţiei Crin Antonescu. Potrivit unor speculaţii din timpul campaniei, Porumbacul ar fi fost numele sub care Crin Antonescu ar fi colaborat cu Securitatea. Colaborarea nu a fost niciodată dovedită de CNAS sau de vreo altă instituţie, dar vorbele au rămas. Cel puţin în memoria şefului statului care a ironizat, aseară, proiectul opoziţiei de a se uni. Eventual pentru a-l suspenda.
Din Franţa, veştile confirmă ce ştiam de zilele trecute: "Aderarea României la spatiul Schengen în martie a murit". Nu trebuie sa ne comportam ca niste rame in contextul asta, declara presedintele, suparat ca Angela Merkel si Nicolas Sarkozy nu l-au avertizat mai demult. Avea vreo relatie cu Merkel si Sarkozy?
Aseară, la Sinteza Zilei, Adrian Sobaru a spus că încă-l mai doare inima pentru că nu mai vede speranţe pentru viitorul copiilor lui. Şi că nu mai suportă să-i vadă pe guvernanţi anunţând tăieri cu zâmbetul pe buze. Mă enervează să-i vad zâmbind, a spus..
La Ordinea Zilei, în prima parte, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi sociologul Marius Pieleanu.
De la ora 20, vor veni la noi europarlamentarul PSD Victor Bostinaru, jurnalistul Lucian Avramescu şi psihologul Hanibal Dumitraşcu.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close