Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei SEFUL CONPET II RADE IN NAS LUI PONTA

SEFUL CONPET II RADE IN NAS LUI PONTA

SEFUL CONPET II RADE IN NAS LUI PONTA
01 Iun 2012   •   18:45

DANA GRECU

Azi, aflati de la noi, cum i-a raspuns seful Conpet lui Victor Ponta, premierul Romaniei, cel care, intelegem, i-a cerut directorului sa scape de tatal Robertei Anastase, care cistiga nu mai putin de 350 de milioane de lei vechi pe luna. In fapt, o sa vedeti cum ii raspunde tatal Robertei lui Ponta caci, surprinzator, Anastase e seful departamen...tului de Strategii si Comunicare de la Conpet.

Continuam, la Ordinea zilei, dezvaluirile privind firmele decasa ale fostei puteri conectate la banii Ministerului Dezvoltarii. Ieri am vazut impreuna ca nimic nu e intimplator in afacerile astea si ca oamenii, daca nu sunt rude, sunt prieteni cu puterea, si daca nu sunt prieteni, au cotizat la campania PDL.

Tensiuni romano ungare, la Bucuresti. Azi, premierul ungar Orban si premierul Romaniei, Ponta, s-au cam evitat, desi toata lumea astepta o intilnire care sa lamureasca atacurile oficialilor ungari la adresa autoritatilor romane, in legatura cu reînhumarea în România a poetului Nyiro Jozsef. Vorbim despre asta.

Sunt cu noi VLAD NISTOR, OANA STANCIULESCU, HANIBAL DUMITRASCU, ELENA CRISTIAN , SORIN MINEA.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close