Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei SEFUL CCR: BASESCU MERGE LA BRUXELLES

SEFUL CCR: BASESCU MERGE LA BRUXELLES

SEFUL CCR: BASESCU MERGE LA BRUXELLES
17 Mai 2012   •   04:05

DANA GRECU

Presedintele Curtii Constitutionale s-a bagat singur in seama, azi, cind a spus ca presedintele Basesvu si nu premierul va merge la Consiliul European, saptamina viitoare. Noi credem ca Zegrean nu putea sa mai doarma linistit de cind aflat de la consilierul prezidential Chifu ca palatul Cotroceni ar putea apela, pentru solutionarea conflictului, l...a Curtea pe care cu onoare o conduce judecatorul. Vorbim despre asta pentru ca ni se pare antepronuntare dar si pentru ca scandalul ia amploare. Tot azi, europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca s-a uitat deja pe programul Consiliului si ca invitat este presedintele Basescu. Preda spune ca premierul Ponta n-are ce cauta la Bruxelles, dar daca insista, poate presedintelui i se va face mila de el. si il va lua in avion. Pentru repunerea adevarului in matca, precizam ca Preda tocmai ce s-a reintors in PDL, dupa ce a fost dat afara de Udrea, pentru ca nu dadea doi bani pe candidatul partidului pentru primaria generala. Este un subiect la Ordinea Zilei.

Si tot aici incercam sa explicam azi de ce e lumea atit de iritata pe uninominalul propus de Ponta si Antonescu. Azi, presedintele Pro Democratia a declarata ca sistemul este ilegal, neconsitutional. Pina azi, i-a spus de-a dreptul comunist!

Ordinea zilei va propune azi o dezbatere serioasa legata de ce asteptam sa schimbe noua putere in sistemul sanitar din Romania. Si cum suntem sinceri cu dvs, va spunem ca azi ne-am pus miinile in cap cind am vazut in fisele fiscale citi bani ne ia statul ca sa ne dea nimic. De la ministrul sanatatii aflam ca vrea sa reformeze sistemul, ca vrea sa puna noi taxă pe fast food şi pe berea cu alcool, liberalii spun ca vor sa scoata definitiv CASS. Intrebarea noastra este: va da cineva socoteala pentru uriasa suma de bani cu care cotizeaza romanii pentru Sanatate? Vreodata?


Pun informatiile in Ordine Ilie Serbanescu, Mugur Ciuvica, Norica Nicolai, europarlamentar PNL, Catalin Ivan, europarlamentar PSD.


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close