Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei PUTEREA COMASEAZA ALEGERILE

PUTEREA COMASEAZA ALEGERILE

PUTEREA COMASEAZA ALEGERILE
02 Dec 2011   •   01:05

DANA GRECU

Igas de la Interne a propus oficial azi comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, pe motiv ca vrea sa faca economie la buget. Asta desi in bugetul pe 2012 e ditamai dezmatul pentru favoritii puterii, de la Ministerul lui Udrea pina la serviciile secrete Propunerea striveste democratia din Romania. Asa declara Pro Democratia. Opozitia insasi a promis ca se va retrage din parlament si, mai mult, ca ar putea sa nu participe la aceste alegeri. Amestecarea alegerilor, amesteca temele, bulverseaza un electorat si asa debusolat si sarac. E pentru prima data de la caderea lui Ceausescu cind cineva invoca argumente financiare pentru pastrarea democratiei.  Azi a inceput numaratoarea inversa pentru razboiul politioc din 2012. 
 Deci e la Ordinea zilei. Tot aici, vom demonstra cum isi bate joc guvernul de bugetul Romaniei. Pierde 1 miliard de euro de la Bancorex pentru ca nu are bani de timbre.  Intrebam, nu poate sau nu vrea?
 Si va vom arata ce trebuie sa faceti ca sa va luati ditamai casa de 500 de m patrati, in centrul orasului Oradea, cu numai 15 mii de euro. 
 Stiti ce-o leaga pe EBA de Boc? Vedeti? Inca un motiv sa ramineti la Ordinea zilei.
     In seara aceasta , facem Ordinea Zilei cu Oana  Stanciulescu,  Dragos Frumosu,  Liviu Pop, secretar general FSLI, Ecaterina Andronescu, senator PSD.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close