Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei (PREA)MĂRIREA ŞI DECĂDEREA ELENEI UDREA

(PREA)MĂRIREA ŞI DECĂDEREA ELENEI UDREA

(PREA)MĂRIREA ŞI DECĂDEREA ELENEI UDREA
12 Iun 2012   •   04:05


ANDREEA MUNTEANU

Parlamentul a decis: Victor Ponta va merge la Bruxelles la Consiliul European de pe 28 iunie. O lovitură pentru preşedinte care, în urmă cu doar 2 săptămâni, nici nu concepea să-i cedeze premierului scaunul. Va trece peste delicatul moment printr-o nouă partidă de shopping la hipermarket sau se va duce oricum la Bruxelles? Discutăm imedia...t.

La Ordinea Zilei vorbim azi despre mărirea şi decăderea celui mai contestat personaj politic din ultimii ani, Elena Udrea. Prietena apropiată a preşedintelui la fel de contestat, dar cu ştate mai vechi în politică, a demisionat de la conducerea PDL Bucureşti, după rezultatele dezastruoase ale alegerilor de duminică. I-a îndemnat pe cei care "gandesc şi simt" la fel ca ea să-i urmeze gestul. Sursele spun că joi va fi convocat un Colegiu Director al partidului în cadrul căruia Udrea va cere demisia întregii conduceri a partidului. Problema e că, deocamdată, nimeni nu pare să se înghesuie spre uşă. Nici Cristian Poteraş, "fostul" de la 6, nici Florin Popescu, baronul de Dâmboviţa, ambii oamenii ei de casă , nu vor să demisioneze încă. Va dispărea Elena Udrea în acelaşi neant din care a fost catapultată în politică sau mai are ceva de spus?

În pană de resurse, optimism şi idei, liderii PDL se întrec să-i facă o curte nebună lui Mihai Răzvan Ungureanu. Va putea fostul premier să resusciteze partidul?

Vorbim despre aceste subiecte şi despre multe altele cu Ecaterina Andronescu-PSD, Ciprian Dobre-PNL, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş, Gheorghe Tinel-PDL, analistul Adrian Ursu.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close