Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei PDL S-A ALES CU PIETRELE

PDL S-A ALES CU PIETRELE

PDL S-A ALES CU PIETRELE
04 Mai 2011   •   18:56

DANA GRECU

Romanii nu mai musca merele otravite ale puterii, dornica sa ramina la butoane. Pdl a incercat sa ingroape comuna Baraganu, din Constanta, cu pietris electoral, ca sa cistige primaria. Sefii partidului au aliniat citeva autobasculante pline cu praf si le-au plimbat ca pe sfintele moaste pe ulite .Rezultatul? Numai 99 de voturi pentru candidatul partidului, care, ce sa vezi?, s-a clasat pe locul 4. Este un subiect la Ordinea zilei pentru ca vine la scura vreme dupa ce v-am spus aici de bicicletele cu care PDL vrea sa cumpere voturi. Legat de asta, ii dam o idee gratis presedintelui Basescu. Exact la poarta pe care intra domnia sa in Palatul Cotroceni, troneaza ditamai indicatorul Atentie biciclete!!! O fi bine? O fi rau? Nu stim. Dar bate rau la ochi!

Dupa campania spitale inchise, bolnavi in strada!, guvernul a pus ochii pe scoli. Ne-a zis Funeriu, de la Educatie, ca vrea sa inchida scoli in citeva luni. Motivul? V-ati prins! Un invatamint modern si eficient! Vorbim despre asta!

Proaspat coborit, nu de pe bicicleta, ci din caravana sppista cu care plimba prin tara, in campanie, ministrul Muncii Boc ne-a zis azi ca a scazut somajul si ca sintem pe drumul cel bun. Un exemplu de gogoasa pentru Tabara, de la Agricultura , care o tine si el una si buna ca nu se vor scumpi alimentele, ca anul agricol se anunta exceptional. Cum ramine insa cu inflatia, care s-a dublat? Cine minte? BNR? Tabara sau patronii din industria alimentara? Aflam la Ordinea Zilei!

Ecaterina Andronescu, senator PSD, Sergiu Andon, deputat PC, Cristian Radulescu, deputat PDL, Adrian Radulescu, secretar de stat Agricultura, Nicolae Stefan, presedinte Agrostar.

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close