Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei PDL NEAGA SI MOARTEA

PDL NEAGA SI MOARTEA

PDL NEAGA SI MOARTEA
05 Sep 2011   •   18:45

ANDREEA MUNTEANU

 Ce să ne mai mirăm că pe Roberta Anastase o lasă rece faptul că PDL funcţionează, candidează şi comandă ilegal de patru luni? Colegul său Petru Călian a reuşit performanţa să nege până şi moartea. În faţa deputaţilor adunaţi în plen în prima zi de sesiune parlamentară, el a cerut amânarea constatării decesului unui fost deputat UDMR  pe motiv că nu ar exista suficiente acte doveditoare. Asta deşi Palfi Zoltan, Dumnezeu să-l odihnească, a murit acum o săptămână şi a fost îngropat acum câteva zile.

  Caz rezolvat: Băsescu s-a asezat pe mina de aur a Romaniei si face ce vrea cu ea. De bucurie, noua generatie de pedelisti arunca cu bani in timp ce danseaza la bustul gol. Probabil au luat bacul. Subiect care nu încetează să ne mire. Un exemplu: şefa de promoţie a Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Cluj Napoca, olimpică internaţională la matematică spune că subiectele au fost grele. Emanuela Cherecheş afirma , chiar înainte de afişarea rezultatelor, că puţini vor fi cei care vor reuşi să ia nota 5. Predicţia ei s-a adeverit. Va fi La Ordinea Zilei în câteva minute. Vom încerca să aflăm dacă suntem chiar o ţară de analfabeţi sau e altceva la mijloc.

  Sau suntem o ţară de şpăgari şi de piloşi şi nimic nu ne poate vindeca? Directorul de resurse umane al Complexului Energetic Turceni crede că nu e nimic imoral în faptul că şi-a angajat toată familia fie acolo, fie la Rovinari. Gârjoabă este vicepreşedinte al PDL Gorj.

Ne-am întors din vacanţă, s-au întors şi parlamentarii, ne aşteaptă o toamnă agitată. Se bat în cuie comasarea alegerilor, modificarea Constituţiei şi, spun gurile, stabilirea directorilor de şcoli care vor conduce secţiile de votare în noiembrie 2012. Au venit la noi Monica Tatoiu, Dan Şova, Vasile Marica, Niels Schnecker. De la Cluj ne vor însoţi Emanuela Cherecheş şi Andrei Marga.
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close