Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei OMUL DE ZAPADA CONTRA REGIMULUI

OMUL DE ZAPADA CONTRA REGIMULUI

OMUL DE ZAPADA CONTRA REGIMULUI
26 Ian 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Un utilaj de deszăpezire a fost întors de viscol cu roţile în sus şi stă aşa de ore întregi undeva prin zona Buzăului. Cam asta este raportul de forţe dintre eficienţa statului şi forţa naturii. Asta în condiţiile în care România plăteşte pe deszăpezire de 4 ori mai mult decât Finlanda, o ţară în care frigul, viscolul şi nămeţii nu sunt întâmplări, ci obişnuinţe. Veţi vedea imediat La Ordinea Zilei cum urgia naturii umple buzunarele şmecherilor,acoliţii tuturor regimurilor din România, pare-se în veacul vecilor, dar îi omoară cu zile pe fraierii care se întâmplă să aibă nevoie de, să zicem, o dializă într-un moment nepotrivit. Vă vom arăta cum în cea mai cruntă iarnă de care-şi amintesc parintii nostri, iarna anului 1954, România arăta mult mai bine decât arată acum deşi era deszăpezită cu lopata şi tractorul.

Ordinea Zilei îşi scoate pălăria în faţa protestatarilor din Piaţa Universităţii. Pe lângă faptul că unii dintre ei n-au cedat nici azi gerului cumplit, aseară, înainte de a pleca au ţinut să -şi lase un reprezentant în piaţă. Aşa că au făcut un om de zăpadă pe care l-au înarmat cu o pancartă inscripţionată astfel: Băsescu, nu uita, nici zăpada nu te vrea!
Rămâneţi cu noi  şi veţi vedea cum dă preşedintele Băsescu lecţii de modestie şi cât e de credibil. Şi îl veţi vedea pe premierul Boc cum a pus mâna pe lopată să salveze un ...Q7.

 Facem Ordinea zilei cu dvs si invitatii nostri:  Ioan Ghise, deputat PNL, Toader Paraschiv, Sindicatul Politistilor,  Oana Florea, director executiv Facias, Eugen Bejinariu, deputat PSD, Ilie Serbanescu


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close