Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei OAMENI SUB ZĂPEZI, PARLAMENTARI LA POZE, GUVERN MAI ROTOFEI

OAMENI SUB ZĂPEZI, PARLAMENTARI LA POZE, GUVERN MAI ROTOFEI

OAMENI SUB ZĂPEZI, PARLAMENTARI LA POZE, GUVERN MAI ROTOFEI
18 Dec 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Noul Parlament se trage în poze pentru legitimaţii şi cum e destul de mare şi trasul în poze a durat ore întregi. "Felicitări, domnule senator, sunteţi fotogenic. Numai că eşti cam zburlit, ai grijă. Iese poza cu coarne. Ai grijă", i-a recomandat senatorul Chelaru colegului Ghişe. Bobocii şi-au ridicat şi noile telefoan...e mobile şi împreună cu veteranii au stat la coadă pentru banii de chirie. Gigi Becali şi-a exprimat dorinţa de a face parte din comisia juridică. Probabil că va face.

Departe de Bucureşti, în nordul Moldovei, sute de oameni stau la propriu sub zăpezi de câteva zile. Mai multe drumuri naţionale sunt şi acum blocate, copiii nu pot ajunge la părinţi, părinţii la aanimalele din curte, lehuzele la spital, Prefectul de Botoşani spune că sunt de vină contractele de deszăpezire prost încheiate. Faimosul Umbrărescu a trimis maşinile fără freze şi în cauciucuri de vară.

Azi, Ponta şi-a prezentat priorităţile. Le aflaţi şi de la noi în scurt timp. Sunteţi curioşi cine va face bugetul din 2013? Nicio surpriză, tot Gherghina. Vorbim despre toate la Ordinea Zilei cu Elena Cristian - redactor sef Income, Mihaita Calimente-PNL, Victor Alistar - Transparency, Lucian Bolcas - avocat, PSD.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close