Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei MRU-CINE IMPARTE, PARTE ISI FACE

MRU-CINE IMPARTE, PARTE ISI FACE

MRU-CINE IMPARTE, PARTE ISI FACE
09 Apr 2012   •   04:05

DANA GRECU

Premierul Ungureanu l-a chemat azi la raport pe ministrul Economiei, ingrijorat, spun unele surse, ca privatizarea Cuprumin a esuat. Se vede treaba, premierul insista cu aceasta privatizare. De ce, intreaba Ordinea zilei? Pina acum premierul n-a dat un raspuns convingator.  DAR, daca punem pret pe ce spune Stolojan, fostul premier, atunci actualul guvern are probleme uriase sa aduca la buget taxele si impozitele pe care smecherii le baga in conturile lor.  Credeti ca de asta vrea Ungureanu sa dea zacamintele? Ca  Blejnar ii apara pe hoti? Scrieti-ne pe blogul emisiunii sau intrati pe pagina de facebook a emisiunii.

 Agitatie mare in partide. Antonescu de la PNL l-a tras pe Chiliman pe tusa. Chiliman avea sanse sa cistige primaria sectorului 1. I-a luat si scaunul de presedinte de filiala.  Ce se ascunde in spatele acestei miscari surprinzatoare? Clarificam.

  PDL istii asteapta sa-i salveze Ungureanu. Sa se aseze in fruntea lor, imediat dupa alegerile locale! Solomon, de la Craiova, nu mai asteapta pe nimeni. El candideaza pentru UNPR si e propriul lui Mesia. Se vede asta din afisele in care  pina mai ieri arestatul pentru coruptie Solomon coboara din ceruri ca un inger.
 
 Ramineti cu noi! Sintem azi pina la 9 in casele dvs.  Avem multe suibiecte tari! Unul chiar foarte tare, in partea a doua a emisiunii. Sorin Rosca Stanescu, Niels Schnecker,  Lia Ardelean, candidata USL la primaria Arad, Ciprian Dobre, deputat PNL.


    
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close