Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei Infrastructură, în ritm de melc

Infrastructură, în ritm de melc

Infrastructură, în ritm de melc
23 Oct 2008   •   15:40

Radu TUDOR

Ministrul Transporturilor Ludovic Orban e unul din cei mai expuși miniștri ai actualului cabinet. Acuzat de lipsa autostrăzilor, de problemele grave ale drumurile naționale sau de lipsa centurilor pentru marile orașe, de infrastructura feroviară catastrofală, Orban nu mai știe pe unde să scoată cămașa. Unele voci afirmă că sectorul transporturilor trebuia mult mai puternic finanțat și n-a fost sprijinit în acest sens de propriul cabinet.
Alte voci spun că sunt bani destui, de vreme ce scandalosul Florea Geică, șeful Autorității Aeronautice pâna azi, a putut primi un salariu de sute de milioane. Cert este că domeniul infrastructurii evoluează, dar foarte incet. Care sunt cauzele reale? Ce bilanț are PNL și ce-și propune pentru acest sector în viitor? Dar PSD, cum vede situația?

Cum va arăta viitorul guvern și ce priorități urgente va fi el în stare să rezolve pentru România de după 30 Noiembrie? Discutăm La ordinea zilei cu ministrul Transporturilor, liberalul Ludovic Orban și cu deputatul PSD Manuela Mitrea.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close