Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei GUVERNUL MINCIUNII PRIN OMISIUNE

GUVERNUL MINCIUNII PRIN OMISIUNE

GUVERNUL MINCIUNII PRIN OMISIUNE
01 Iun 2010   •   17:27

Dana GRECU

Cinismul cabinetului Boc n-are limite. Ministrul transporturilor cu 0 km la activ, Radu Berceanu, declara relaxat ca a minitit prin omisiune in campanie ca sa cistige voturile romanilor. Adica nu ne-a spus ca sintem in prapastie si ca vin vremuri grele. Ne-a spus ca va fi bine. Si el, si Boc , si Basescu. Am mai putea minti vreo sase luni, dar nu mai vrem, l-a completat Vladescu de la Finante azi în plenul Camerei. Același Vlădescu ne anunța in februarie că incep sa se vada mladitele cresterii economice. Si cum sa stie Vladescu ce face Hoara, de la Economie, cind finantistul nu stie ce spune el insusi.
Ii spunem noi lui Vladescu ce face Hoara. Jurnalul National a aflat ca Hoara, de la Videanu din minister, tocmai a donat, cu pixul lui de sef al consiliului de administratie de la Complexul Energetic Rovinari, 200 de mii de euro pentru o pictura in biserica din localitate. Biserică, împodobită de preot cu felinare rosii, ca o discoteca de tara sau ca un bordel. Dupa preferinte. Investitia in lacasul de cult vine dupa cea in echipa de fotbal a lui Condescu, marele lider sindical al minerilor. Asadar ei tot ce stiu au facut si o sa faca! Sa toace banul public si sa ne spuna noua ca ni se pare. Si, atunci cind se ingroasa gluma, sa ne spuna relaxati ca ne-au mintit prin omisiune. Discutam despre asta la Ordinea Zilei.
Razboiul mocnit din PDL, intre Udrea si opozantii lui Basescu, scoate la iveala, mai mult decit oricind, informatii despre afacerile de partid. E o lupta dura pe contracte si dezvaluiri. Garnitura veche a PDL- Berceanu, Blaga, Videanu isi apara pozitia si-l ingroapa pe Boc politic in fiecare zi. Azi 3 parlamentari pedelisti au votat împotriva lui Vlădescu la motiunea simpla a liberalilor. Unul s-a abținut. Asta poate insemna ca, la motiunea de cenzura, s-ar putea aduna 24 de voturi din tabara puterii care sa trântească executivul. Dincolo de calculele portocalii, romanii au fost și azi in strada. La Ordinea Zilei a venit ministrul de Interne, Vasile Blaga. O să încercăm să lămurim toate acestea cu domnia sa. O sa-l întrebăm și dacă ceea ce se întâmplă în România e pur și simplu haos sau e o strategie care ne scapă, o sa-l întrebăm și cine e șeful în PDL. A mai venit la noi vicepreședintele PNL, Relu Fenechiu, iar, de la sediul IGPR, vom intra în direct și cu liderul Sindicatului Național al Polițiștilor, Marin Gruia.

×
Subiecte în articol: Dana Grecu La Ordinea Zilei
Citește mai multe din La ordinea zilei
» Vezi toate știrile din La ordinea zilei
Cele mai noi știri
Parteneri
x close