Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei GREVA GENERALA VS COADA LA TICHETE

GREVA GENERALA VS COADA LA TICHETE

GREVA GENERALA VS COADA LA TICHETE
19 Dec 2011   •   03:30

DANA GRECU

Romania vizionara plinge de mila Italiei, cea mai bogata tara din  Grupul celor mai dezvoltate state ale lumii. Greva generala, azi, in Itlaia.  Sute de mii de oameni au blocat strazile de acces din zona Coloseumului. Ei, bogatii Europei, vor cresterea salariilor, neimpozitarea pensiilor si adoptarea de politici care sa stimuleze cresterea economiei.
In Romania, tara cu cele mai dure masuri de austeritate, oamenii stau la coada la tichete gratuite de sarbatori, date pomana de primarii. Este tabloul despre care vom discuta azi. Ce ne desparte de atitudinea italienilor si ce ne apropie de Coreea de Nord.  Azi au facut inconjurul lumii imagini cu oameni care isi smulg parul din cap ca le-a murit dictatorul. Presedintele unei tari aduse la sapa de lemn , unde milionae de copii mor de foame  si de boli tratabile. Unde nu se poate vorbi liber.
 In Romania, un deputat al puterii vrea desfiintarea Antenei 3.  Pentru ca nu-i convine.
Vorbim despre acestea si despre multe alte informatii. cu Niels Schnecker,  Dragos Frumosu, presedinte federatia Sindicatelor din Ind alimentara, Ioan Mircea Pascu, europarlamentar PSD, Teodor Atanasiu, deputat PNL


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close