Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei GREVA CU FRACTURI

GREVA CU FRACTURI

GREVA CU FRACTURI
28 Mai 2010   •   17:29
DANA GRECU

Guvernul Boc lucreaza. Dar pentru el! Aflam din Cotidianul ca in ziua in care premierul striga dupa dictare de la Cotroceni ca e criza mare in Romania, tot el aranja sa plece la Cluj, cu dedicatie de la Guvern, peste 8 milioane de RON, pentru hotelul politiei din oras. Sa aiba camere mai multe, toalete mai relaxante, receptie mai primitoare si multe, multe birouri de intors infractorii pe toate fetele. Clujul e Scornicestiul lui Boc iar premierul Romaniei asta stie sa faca: restaurante si circiumi pentru maharii Politiei, crezind ca asa pune catuse crizei.
Si raminem tot la Interne si la grija puterii pentru unii bugetari. Cind toti salariatii la stat incasau remuneratiile fara sporuri, ca asa tunase Boc de la Guvern, sefii politiei invirteau hirtii din care aflam ca salariile de merit si excelenta, interzise de guvern, erau ascunse in salariul de baza. Manevre de prostit prostii. Din cauza lor, sunt situatii in care 2 persoane, avand acelasi coeficient de salarizare si aceleasi sporuri, primesc salarii diferite. Sau unul cu functie mai mica primeste salariu mai mare decat cel cu functie superioara. Discutam despre ilegalitati pe timp de criza.
Derapajele regimul Boc Basescu ar fi ingenioase, daca n-ar fi grave. O spun, cu perdea, e drept, chiar pedelistii de frunte. Europarlamentarul PDL Cristian Preda declara ca "Invocarea articolului 53 din Constituție pentru a justifica acordul cu FMI e ingenioasă, dar riscă să declanșeze o criză a regimului." Judecam declaratia lui Preda la pachet cu a colegei sale Monica Macovei. Dupa ce i-a facut hoti pe democrat liberali, pedelista se plinge pe unde poate ca n-are nicio putere sa-i spele de pacate pe liderii partidului. Adica pestele de la cap se impute.
Atacati din toate partile de regimul portocaliu, romanii se pregatesc sa... mearga pe jos. Saptamina viitoare incep protestele si transportatorii, dezbinati pe alocuri, vor sa opreasca lucrul.
Toate subiectele sint la Ordinea Zilei. Le punem in Ordine alaturi de Dumitru Costin, lider BNS, Ilie Serbanescu, Gheorghe Isvoranu, lider Spiru Haret, Marius Pieleanu, Vasile Pietrariu, lider Uniunea sindicatelor din transportul public local.

×
Subiecte în articol: Dana Grecu La Ordinea Zilei guvern Emil Boc
Citește mai multe din La ordinea zilei
» Vezi toate știrile din La ordinea zilei
Cele mai noi știri
Parteneri
x close