Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei EBA DE BRUXELLES, SYDA DE PARIS

EBA DE BRUXELLES, SYDA DE PARIS

EBA DE BRUXELLES, SYDA DE PARIS
02 Apr 2010   •   17:38

de Andreea MUNTEANU

La Ordinea Zilei, vorbim azi despre afacerile de partid sau de gașcă. Aflăm din presa de azi că logodnicul fiicei președintelui va pleca la Ambasada din Paris, pe un post de secretar economic III. A câștigat un concurs bine ascuns, despre care n-a știut decât cine trebuia. Syda a fost singur pe loc. Ce dacă postul respectiv necesita o experiență în domeniu de cel puțin un an? Ce dacă statul român plătește burse în străinătate pentru studenți care, odată reveniți în țară, nu-și găsesc ani de zile un loc de muncă? Important e că Parisul e aproape de Bruxelles, acolo unde merge la muncă europarlamentarul Elena Băsescu.

Aflăm că președintele își va petrece Paștele la Sinaia, acolo unde se va afla și Elena Udrea, cea care pare să se antreneze din ce în ce mai serios pentru candidatura la funcția supremă în stat. Într-un interviu pentru Gândul afirma că, acum 2 ani, dacă ar fi fost întrebată, ar fi răspuns că nu e pregătită să fie ministru. Și acum spune că nu se gândește să candideze la președinție în 2014, dar până atunci mai sunt 4 ani.

Cătălin Voicu va petrece Paștele după gratii, este decizia de azi a completului de 9 judecători. Discutăm subiectul în emisiunea de azi. La fel cum vom analiza și o declarație a unui bancher ceh, potrivit căreia FMi ar fi alimentat criza ca să poată da mai multe împrumuturi. Invitații noștri de azi sunt Alecu Racoviceanu-jurnalist de investigații, Claudiu Săftoiu-analist, Marius Pieleanu-sociolog, Bogdan Diaconu - PC și Mihai Voicu - PNL.

×
Subiecte în articol: paris syda voicu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close