Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei CURTEA CONSTITUŢIONALĂ UMBLĂ CU FALSURI?

CURTEA CONSTITUŢIONALĂ UMBLĂ CU FALSURI?

CURTEA CONSTITUŢIONALĂ UMBLĂ CU FALSURI?
08 Aug 2012   •   04:05

DANA GRECU

Tensiunea a atins cote de neimaginat iar invitaţia ironică la relaxare a preşedintelui suspendat nu are puterea de a calma situaţia şi nu mai păcăleşte pe nimeni. Din păcate, vorbele lui Băsescu sunt ca o telecomandă pentru instituţiile pe care legea le obligă să facă dreptate, nu jocuri politice.
Azi am aflat că un judecător de la CCR acuză Curtea că umblă cu falsuri. O să vedeţi la Ordinea zilei ce spune Ion Predescu despre documentul care a ajuns la Monitorul Oficial, după motivare, ca erată, şi care schimbă sensul calculării cvorumului, asa cum era el în decizia luată de plenul Curţii.
O să arătăm dlui Zegrean, în concediu, după ce reguli funcţionează instituţia pe care o conduce. Că tot se plângea Comisiei de la Veneţia de presiuni. Apropo de asta, azi am aflat că şeful Comisiei, cel care îl compătimea pe Zegrean, a fost decorat de Băsescu acum cîtiva ani. Nu a avut norocul asta secr...

etarul de stat Cabulea, de al Interne, al doilea urmărit penal, de azi , pentru abuz în serviciu, după Manoloiu, de la Evidenţa Populaţiei.
Probabil, vor mai fi si alţii, mai ales că, azi, Traian Băsescu a declarat că vrea mai mulţi pe liste, nu mai puţini. Întrebarea noastră este: o să pună primarii toţi morţii pe liste?
Între actualizare listelor şi răspunsuri pentru îngrijoraţii Europei din cauza derapajelor democratice din România, guvernul negociază cu FMI. Ce? Vorbim despre asta! Rămâneţi cu noi. Avem subiecte care vă interesează. Invitaţii nostri sunt: Ionel Blanculescu, analist economic, Zoe Petre, fost consilier prezidential, Daniel Barbu, consilier prezidenţial, Mihai Voicu, ministrul pentru Mediul de afaceri, Catalin Nechifor , presedinte CJ Suceava.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close