Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei CORUPTIE LA MUNCA

CORUPTIE LA MUNCA

CORUPTIE LA MUNCA
19 Apr 2011   •   18:31

DANA GRECU

Miroase a coruptie si a puscarie la Munca. O firma din Bistrita, unde nevasta lui Botis a fost cind actionar , cind consilier , a pus mina pe 1,9 milioane de lei fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene şi aproape 190 de mii de lei bani de la bugetul naţional. Dosarul cu proiectul a ajuns la Munca la numai o luna dupa ce Boc l-a facut pe Botis ministru. Si a trecut fulger prin minister. Boc stia de o luna de afacerea asta dar nu s-a deranjat sa ceara o ancheta. Nici macar atunci cind a aflat ca firma norocoasa statea in casa ministrului Botis, la Bistrita. Nici macar azi, cind toata presa vorbeste despre scandalul de la Munca. Ca sa prosteasca prostii, Botis si-a invitat nevasta afara din firma cu pricina. Si tot ca sa prosteasca prostii, premierul spune ca asteapta decizia ANI, care, vezi Doamne, s-a autosesizat azi aflind despre magaria lui Botis de la televizor.

Este un subiect la Ordinea zilei mai ales ca mii de romani stau ca fraierii, cu anii, la coada la aprobari de proiecte europene. Si nu pentru formare de sudori si stivuitori, ca familia Botis, ci pentru investitii, care sa aduca la rindu-le bani multi la bugetul statului. Cine ce treaba are!? Boc e in campanie, taie panglici la sali de sport si trage la porti pe care nu le nimereste. De mina cu ministresa Udrea. Foamea de imagine si osanale este mai ceva ca pe vremea comunistilor. Apropo de asta, topaitorul Talmacean le-a dat clasa sefilor sai. Stie tot mapamondul de el.

Punem informatiile in Ordine cu Ionel Blanculescu, consultant financiar, Andrei Gerea, deputat PNL, Dan Nica, deputat PSD, vicepresedinte, Victor Alistar, presedinte Transparency Romania, Stefan Nicolae, presedinte Agrostar.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close