Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei Ce-i urați lui Boc de ziua lui?

Ce-i urați lui Boc de ziua lui?

Ce-i urați lui Boc de ziua lui?
06 Sep 2010   •   17:41

Presedintele a anuntat azi ca vrea sa tina iar o lectie de politica interna parlamentarilor. Pe 21 septembrie. Noua ne-a dat lectii despre cum sa trecem criza, in weekend, de la Ciresica , intre doua sprituri prezidentiale. Si, dupa ce ne-a invatat sa chibzuim banii si sa nu ne intindem mai mult decit ne tine plapuma, acelasi presedinte cerea FMI-ului alti bani, pentru ca tarii i-a crescut dramatic deficitul.

O scuza la indemina pentru Basescu si Boc sa creasca taxele si sa impoziteze pina si cadourile de Craciun ale copiilor, daca ele depasesc un milion jumatate si daca parintii le primesc de la angajator. Si Cotrocenii si Palatul Victoria tac atunci cind vine vorba sa impoziteze banii mafiotilor care cotizeaza la partide, sub umbrela protectoare a unor magistrati.

Azi liderii PSD PDL s-au acuzat reciproc ca tin, in justitie, spatele unor infractori violenti, ca sa manince din banii murdari ai mafiilor locale. Vorbim si noi despre asta La Ordinea zilei. Si tot azi, cind premierul Boc face 44 de ani, echipa de la Ordinea zilei va intreaba "Ce-i urati?". Asteptam raspunsurile dvs pe blogul emisiunii. Colega sa de guvern Elena Udrea i-a adus niste magiun de prune de la Topoloveni de Arges, unde a fost azi in vizita.

Invitații emisiunii sunt: Niels Schnecker, Georgian Pop - PSD, Marius Nistor, William Branza si Peter Lakatas - UDMR.

Dana Grecu

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close