Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei CANDIDAȚII, LA PSIHOLOG

CANDIDAȚII, LA PSIHOLOG

CANDIDAȚII, LA PSIHOLOG
13 Noi 2009   •   16:50
Andreea MUNTEANU

Candidatul cameleon - Traian Băsescu. Candidatul diplomat - Mircea Geoană. Candidatul neîntinat - Crin Antonescu. Candidatul vraci -Sorin Oprescu. Candidatul pamfletar - Corneliu Vadim Tudor. Candidatul războinic - Gigi Becali. Ce-i mână în luptă? Care le sunt atuurile, ce minusuri au? Cum relaționează cu oamenii? Cum își fac imaginea? Cu doar o săptămână înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale încercăm să creionăm portretele psihologice ale principalilor aspiranți la cea mai importantă funcție în stat. Ne va ajuta psihologul Hanibal Dumitrașcu.
Facem și sinteza săptămânii La Ordinea Zilei. Am auzit aseară de la președintele în funcție că se gândește să desecretizeze parțial dosarul Hayssam după alegeri. Răspunsul prezidențial la controversa Hayssam a fost un șir de acuzații la adresa unor lideri ai PSD ca Ion Iliescu, Adrian Năstase, Nicolae Văcăroiu.
Ziarele de azi documentează cu imagini și mărturii cum folosesc liderii PDL în campanie autobuzele Societății Naționale a Lignitului, dar și cum s-a făcut turism electoral pentru EBA la alegerile europarlamentare. Apar informații noi și despre vizita secretă a lui Mircea Geoană la Moscova. Liderul PNL îi cere președintelui României să lămurească subiectul în calitatea sa de șef al CSAT -ului unde Geoană este vicepreședinte.
Analizăm subiectele împreună cu analiștii Răzvan Mitroi și Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: Dana Grecu La Ordinea Zilei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close