Antena 3 CNN Emisiuni La ordinea zilei BRÂNZĂ ŞI-A LUAT CALORIFERELE ŞI S-A DUS

BRÂNZĂ ŞI-A LUAT CALORIFERELE ŞI S-A DUS

BRÂNZĂ ŞI-A LUAT CALORIFERELE ŞI S-A DUS
01 Feb 2013   •   01:05

DANA GRECU

Au disparut caloriferele din sediul Modrogan. Intrebarea este cine a fugit cu ele in spate, lasindu-i pe oamenii presedintelui Basescu sa faca politica tremurind ? Ramineti cu noi sa aflam ce politician a adus un asa afront PDL in reformare.
Tot azi am aflat ca un parlamentar PSD i-a trimis... tot pe oamenii presedintelui la Spitalul 9. Al...t afront, de data asta din pricina bugetului, care oricum ar fi inventariat, tot prea mic ramine pentru ideile si amendamentele celor 588 de legiuitori, hamesiti de bani pentru biserici, cu prioritate. Va aratam spectacolul de azi din Comisia de buget finante si vorbim, evident, si despre lucruri serioase. Cum vrea premierul Ponta sa mareasca redeventele si sa aplice anul acesta noile reguli pentru cei care isi umplu conturile din vinzarea resurselor noastre.

Aflati de La Ordinea zilei, in citeva clipe, cum dorea doamna Monica Macovei ca ziaristii sa hartuiasca autoritatile daca sunt in cautarea adevarului de interes public. E drept, asmutirea presei pe politicieni e din 2002, cind europarlamentarul publica un ghid juridic pentru ziaristi. Inca o dovada ca oamenii isi schimba parerile dupa cum le dicteaza interesul momentului. Informatia se potriveste , spunem noi, cu actuala dezbatere publica pe marginea rolului presei intr-un stat democratic. Azi, APRT a iesit sa apere libertatea de exprimare, CSM, prin doamna Haineala, s-o ingradeasca si Comisia Europeana a raspuns Antenei 3 ce surse au stat la baza raportului MCV.

Marian Petrache, Lucian Isar, Mircea Draghici, Gheorghe Tinel, Marius Nistor

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close